Over ons

SM Hand Car Wash Mechelen

Waarom kiezen voor ons?

Onze service gebeurt volledig met de hand wat resulteert in een krasvrije ervaring. De gedetailleerde reiniging van de auto zowel binnen als buiten staat op nummer één. Door onze snelle service verliezen de klanten geen tijd, want tijd is kostbaar!

Wij maken gebruik van speciale milieuvriendelijke producten. Je rijdt de carwash uit met een uitstekende frisse geur, hiermee zijn de klanten zeker dat de auto goed is gewassen.

Betrouwbaarheid?

Iets vergeten bij ons? Geen zorgen, wij bewaren alles. Geef ons een seintje of kom gerust langs om u bezittingen terug mee te nemen.

Waar staat het bedrijf voor?

SM symboliseert een warme begroeting en staat voor één van de zaakvoerders, namelijk Saleem Shah.

Ons verhaal 

In 1998 besloten wij, Saleem Shah & Liaqat Shah, deze carwash op te bouwen en te openen op ons naam. Door de enigste carwash te zijn in Mechelen namen we de kans om de betrouwbaarheid van de klanten te winnen. Wij evolueerde door ons hardwerk van twee personen naar een volledige sterke team. En dit resulteerde in een grotere klantenconnectie. Door te werken op onze traditionele manier is onze betrouwbaarheid met de klanten versterkt.
Door de jaren heen zijn er verschillende carwashes geopend in regio Mechelen, maar we behouden onze tradities van 1998. Namelijk de snelle en onvergelijkbare service.

Shah Saleem - Zaakvoerder

'"Voor een zakelijke info of dergelijke, contacteer mij."

Shah Liaqat - Zaakvoeder

Regelen van een top actief team in de zaak voor een snelle en correcte service”

Shah Sadiq - Manager

Toezicht houden en de betalingen regelen

Saleem Saeed - Accountmanager

Regeling achter de schermen